Вторник, 14.05.2024, 05:06
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 20 » Приєднуємося заради Планети
15:29
Приєднуємося заради Планети

Українська природа – справжнє національне надбання! Недоторкані степи, озера, ліси унікальні та мальовничі. У нашій країні є 40 національних природних парків та сотні інших природоохоронних об’єктів. Більшість із них дуже потребує допомоги. 25 березня Україна в черговий раз приєднається до всесвітньої ініціативи та проведе масштабну всеукраїнську соціально-екологічну кампанію Година Землі. Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF). Щороку вона об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє планети. У суботу 25 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу на годину символічно вимкнуть світло в своїх домівках та на робочих місцях, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої планети. Окрім символічного вимкнення світла, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, спрямованих на збереження навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів для подолання проблеми клімату і досягнення гармонії з природою.

Цього року кампанія Година Землі в Україні робитиме акцент на збереження та розширення природоохоронних територій. До Години Землі можуть долучитися всі бажаючі. Дана акція була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році. Минулого року Година Землі увінчалась неабияким успіхом адже до акції приєдналося більше 7000 міст у 172 країнах по всьому світі. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок. У 2017 році планується поліпшити результати та розвинути цей успіх.

В цьому році кампанію Година Землі 2017 підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти та науки України і Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

ДП «Голованівське лісове господарство» приєднується до проведення кампанії Година Землі та закликає всіх свідомих громадян підтримати акцію шляхом вимкнення світла на одну годину 25 березня о 20 год. 30 хв. задля збереження природних ресурсів. Тільки разом ми можемо змінити світ!

Просмотров: 449 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія