Вторник, 14.05.2024, 02:11
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 21 » Соціальний захист лісівників
13:58
Соціальний захист лісівників

17 березня у Голованівському лісгоспі підсумували виконання колдоговірних зобов’язань за 2016 рік і приймали колективний договір на 2017 рік. На конференції прибули 35 делегатів з усіх підрозділів. Також на зборах були присутні начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Ревенко Н.О., директор ДП «Голованівське лісове господарство» Гончаренко К.В., голова первинної профспілкової організації Стрільчук Н.Д. Голова первинної профспілкової організації Стрільчук Н.Д. зазначила, що колектив зробив усе можливе для виконання техніко-економічних показників і реалізації продукції. Це, в свою чергу, дало можливість своєчасно виплачувати заробітну плату, премії, надавати соціальні пільги, які передбачені в колективному договорі і не передбачені законодавством. Як доповіла голова профкому Надія Стрільчук, середня заробітна плата на підприємстві за 2016 рік зросла з 6961 грн. до 13031 грн. Сплачено на користь держави понад 17 млн. грн., у т. ч. до державного бюджету 9 млн. грн., місцевого – 4 млн., 304 тис. грн, єдиного соціального внеску – 3 млн. 720 тис. грн. Лісгосп здійснив капіталовкладень на суму 1 млн. 840 тис. грн. Рентабельність діяльності підприємства за рік становила 4,3 %.

На запровадження непередбачених законодавством пільг та виплат працівникам і членам їхніх сімей спрямовано 5 млн. 153 тис. грн., що на одного працюючого становить понад 51 тис. грн. Цільові витрати на охорону праці склали 336 тис. грн., у розрахунку на одного працівника - 3329 грн. На підприємстві забезпечено виконання комплексних заходів з охорони праці.

Відповідно до умов колдоговору виплачувались кошти на оздоровлення і лікування, заохочення до свят і ювілейних дат, матеріальна допомога при одруженні, народженні дітей, часткова компенсація ритуальних послуг, витрати на навчання працівників та їх дітей. Адміністрація і профспілковий комітет особливо опікуються створенням безпечних умов праці. Виступили також делегати від кожного лісництва. Вони розповіли про роботу своїх підрозділів. Під час обговорення доповідей делегати конференції дали позитивну оцінку виконанню всіх пунктів колективного договору за 2016 рік.

Надія Дмитрівна наголосила, що в 2017 році зберігаються виплати на оздоровлення, працівники державної лісової охорони безкоштовно будуть забезпечуватися форменим одягом. В цьому році передбачено ремонт контори Вільшанського лісництва, облаштування розсадника Вільховатського лісництва та інше. За підсумками зборів колективний договір на 2017 рік прийнятий одноголосно.

Присутня на конференції начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко інформувала про стан лісової галузі, не залишила поза увагою проблем лісової галузі. На завершення конференції, вона подякувала лісівникам за сумлінну роботу щодо збереження, раціонального використання та дбайливого відтворення лісів і висловила побажання утриматись на досягнутих позиціях і у виробничих показниках, і в соціальному захисті працівників.

Просмотров: 472 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія