Понедельник, 13.05.2024, 10:41
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 20

73 роки тому, в період з 11 березня 1944 року по 18 березня 1944 року, під час Другої світової війни на території України, дивізії 53-ї армії 11 Українського фронту під командуванням маршала І.С. Конєва за вісім бойових днів вигнали гітлерівських поневолювачів з Голованівщини. 17 березня 2017 року у музеї історії Голованівського району відбулася година – реквієм присвячена цій знаменній події. В заході брали участь керівництво району, представники РДА, районної організації ветеранів України, працівники культури, громадськість.


Просмотров: 470 | Добавил: Admin | Дата: 20.03.2017

Українська природа – справжнє національне надбання! Недоторкані степи, озера, ліси унікальні та мальовничі. У нашій країні є 40 національних природних парків та сотні інших природоохоронних об’єктів. Більшість із них дуже потребує допомоги. 25 березня Україна в черговий раз приєднається до всесвітньої ініціативи та проведе масштабну всеукраїнську соціально-екологічну кампанію Година Землі. Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF). Щороку вона об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє планети. У суботу 25 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу на годину символічно вимкнуть світло в своїх домівках та на робочих місцях, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої планети.


Просмотров: 448 | Добавил: Admin | Дата: 20.03.2017

Держлісагентство разом з Лісовою комісією Шотландії планують проводити спільні дослідження з питань підвищення життєздатності лісових екосистем. Про це повідомила т.в.о. Голови державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Під час візиту до Великобританії Христина Юшкевич провела зустріч з представниками Лісової комісії Шотландії та відвідала підрозділ, який займається прикладними лісовими дослідженнями. «Тут фахівці займаються, зокрема, розробкою інноваційної стратегії для лісового господарства. Цікавим є обмін дослідниками, науковцями та проведення спільних досліджень з питань підвищення життєздатності лісових екосистем в умовах зміни клімату. Ми одразу зробили відповідний запит для обміну», – повідомила т.в.о. Голови Держлісагентства


Просмотров: 427 | Добавил: Admin | Дата: 20.03.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія