Воскресенье, 19.05.2024, 00:13
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 53 54 »

В складний для нашої держави час, підтримати Збройні сили України та надати їм матеріальну допомогу, одностайно вирішили працівники Голованівського лісгоспу. 5 вересня біля адміністративного приміщення лісгоспу за ініціативи керівництва лісгоспу, за участю профспілки підприємства та за підтримки працівників була споряджена та відправлена повна вантажівка з адресною допомогою військовослужбовцям батальйону «Айдар», які у складі підрозділів АТО виконують завдання із захисту територіальної цілісності України.


Просмотров: 477 | Добавил: Admin | Дата: 08.09.2014

Згідно з матеріалами технічного приймання якість виконаних робіт по створенню лісокультурних об’єктів весною 2014 року в ДП «Голованівське ЛГ» в основному оцінюється як добра. Таких результатів працівникам лісового господарства вдалося досягти завдяки якісній підготовці грунту, використанню якісного посадкового матеріалу та проведенню посадки в оптимальні строки. Але для подальшого росту та розвитку лісових насаджень важливу роль відіграють сприятливі погодні умови та дбайливий догляд за ними. Тому, у роботі лісівників догляд за культурами посідає одне з головних місць, адже кожний із представників цієї професії знає, що саме з маленького деревця починається великий ошатний ліс.


Просмотров: 516 | Добавил: Admin | Дата: 08.09.2014

Шановні вчителі, керівники шкільних лісництв, учні! Прийміть найщиріші вітання з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Це день, з якого починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, та досягти омріяної мети. Ми переконані, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Зі святом дорогі друзі, щасти Вам!


Просмотров: 500 | Добавил: Admin | Дата: 01.09.2014

​Ліси - це зелені легені нашої планети, що наповнюють атмосферу киснем. Чотири дорослих дерева за добу віддають в атмосферу стільки кисню, що його вистачає для дихання однієї людини.

З лісу ми отримуємо харчові продукти (ягоди, гриби, лікарські рослини), сировину для виготовлення паперу, деревину для будівництва і виготовлення меблів, також ліс сприяє підтриманню нормального водного режиму річок, регулює клімат на величезних територіях, захищає грунти від ерозії і сприяє підвищенню врожайності полів.


Просмотров: 8992 | Добавил: Admin | Дата: 31.08.2014

Традиційно грибний сезон в Україні розпочинається в кінці літа на початку осені. В цьому році завдяки аномальній спеці грибний сезон запізнюється. Але, як тільки пройдуть дощі, грибники поспішать до лісу наповнити свої кошики грибами, при цьому багато людей, які вирушають в ліс за грибами не є досить уважними до того, які гриби та в яких місцях вони збирають, що є найчастішою причиною отруєнь.


Просмотров: 769 | Добавил: Admin | Дата: 31.08.2014

9 серпня 2014 року о 18 годині у мисливських угіддях ДП «Голованівське ЛГ» розпочався новий мисливський сезон полювання на пернату дичину, який триватиме до 30 грудня поточного року. Днями полювання визначені: середа, субота ,неділя. Під час сезону полювання працюють спеціалізовані групи з охорони державного мисливського фонду та боротьби з браконьєрством.

 


Просмотров: 487 | Добавил: Admin | Дата: 31.08.2014

Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України" від 31 липня 2014 року №1621-VII (опублікований в газеті "Голос України" №146 від 02.08.2014), внесено зміни до пункту 23 підрозділу 2 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України, якими відмінена пільга по податку на додану вартість на операції з постачання деревини товарних позицій 4401, 4403, 4404 згідно з УКТ ЗЕД.

Вищезазначений Закон вступив в дію з 3 серпня 2014 року.


Просмотров: 450 | Добавил: Admin | Дата: 19.08.2014


Просмотров: 560 | Добавил: Admin | Дата: 01.08.2013

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія