Пятница, 19.04.2024, 16:27
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 23 » Держлісагентство України підписало Меморандум з Лісовою службою Республіки Словенія
09:49
Держлісагентство України підписало Меморандум з Лісовою службою Республіки Словенія

Т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич підписала меморандум про співпрацю у галузі лісового господарства з директором Лісової служби Словенії Дамяном Ораземом сьогодні, 22 березня. Під час підписання була присутня Посол Республіки Словенії в Україні Наташа Прах. «Відтепер ми з нашими словенськими колегами будемо співпрацювати щодо удосконалення ведення лісового господарства», – зазначила Христина Юшкевич. Вона повідомила, що Меморандум також передбачає співпрацю стосовно охорони та захисту лісів, лісової генетики, досліджень ґрунтів та екології; впровадження наближеного до природи лісівництва, збереження біорізноманіттялісів.

«Зменшення впливу змін клімату та адаптації до його змін у лісовому секторі, у тому числі заходів щодо попередження стихійних лих; впровадження ефективних та екологобезбечних технологій для лісоуправління та підвищення кваліфікації лісівників; підвищення екологічної обізнаності суспільства, освіти та розвитку екологічної культури населення щодо питань збалансованого лісоуправлінння – все це передбачає підписаний Меморандум», – розповіла т.в.о. Голови Держлісагентства.

Також під час зустрічі керівники лісових відомств обговорили шляхи реформування лісового господарства України. «Наші словенські колеги повністю підтримують те, що реформа має бути комплексною і правила ведення господарства мають бути єдиними для всіх лісокористувачів», – додала Христина Юшкевич.

За матеріалами: dklg.kmu.gov.ua

Просмотров: 714 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія