Вторник, 07.05.2024, 08:09
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2012 » Декабрь » 29 » "Лівими" рубками лісу на Закарпатті державі заподіяно збитків більш ніж на 2 млн. грн.
09:42
"Лівими" рубками лісу на Закарпатті державі заподіяно збитків більш ніж на 2 млн. грн.

За актами прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 526 посадовців органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, із яких 520 - органи державного контролю.

Внаслідок системної роботи органів прокуратури області та використання повноважень по координації роботи органів державної виконавчої влади, органів державного контролю та правоохоронних органів області у сфері охорони лісових ресурсів

у області спостерігається динаміка до зменшення кількості та об’ємів самовільних рубок зменшення кількості та об’ємів самовільних рубок, а саме на 33 % в порівнянні із аналогічним періодом 2011 року.

Органами прокуратури області з початку року порушено 13 кримінальних справ у сфері охорони лісових ресурсів, з яких 12 вже скеровано до суду. Усі вони - за фактами зловживань та недбалого виконання своїх службових обов’язків працівниками державної лісової охорони, що призвели до вчинення правопорушниками незаконних рубок лісу, якими державі заподіяно збитків на загальну суму понад 2 млн. грн. Із вжиттям заходів розглянуто 61 подання, задоволено 8 прокурорських протестів. Органами прокуратури області складено 3 протоколи про вчинення корупційних правопорушень, які вже розглянуті судом. За актами прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 526 посадовців органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, із яких 520 - органи державного контролю. Вже відшкодовано до бюджету понад 361 тис. грн. Внаслідок вжитих протягом поточного року органами прокуратури області цивільно-правових заходів, для відшкодування збитків завданих порушенням природоохоронного законодавства у сфері охорони лісових ресурсів до суду заявлено 56 позовів на загальну суму понад 2,4 млн. грн.

Див. також цей матеріал під назвою: Кількість та об’єм самовільних рубок на Закарпатті зменшились на 33%



Автор: Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Просмотров: 566 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія