Воскресенье, 19.05.2024, 20:50
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2013 » Март » 28 » Луганщину відвідав Віктор Сівець
11:46
Луганщину відвідав Віктор Сівець
Луганщину відвідав Віктор Сівець

Новость устарела, но размещаю ради фото. Есть у меня с Сивцем что то общее: меня  тоже из охотничьего свитера трудно "вытряхнуть"... и джинсы я люблю..., а уж за галстук надо платить... А в целом в номинации "самый сексопильный руководитель в исполнительной власти" лесникам равных нет...М.П.

      15 березня під керівництвом голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця на Луганщині відбулася нарада за участю начальників обласних управлінь лісомисливських господарств.

Разом із керівником Луганської обласної державної адміністрації Володимиром Пристюком, він перевірив об'єкти протипожежної інфраструктури і техніку Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства, а також провів нараду південно-східних областей України Державного агентства лісових ресурсів України з питань підготовки до пожежонебезпечного періоду 2013 року.

«Сьогодні ми провели розширену нараду, щоб перевірити стан готовності лісомисливських обласних управлінь до пожежонебезпечного періоду поточного року, виявити проблемні моменти та намітити шляхи їх вирішення», - зазначив Віктор Сівець.

Також голова Держлісагентства підкреслив, що ліси Луганщини, на землі якій і відбулася нарада – не є ресурсними і виконують в основному екологічну функцію, тому основна увага в області приділяється створенню та збереженню лісових масивів, а для цього потрібні значні кошти. «У цьому році на забезпечення пожежної безпеки лісів України виділяється близько 42 млн. грн., більша частина з яких буде спрямована в лісомисливські господарства Півдня та Сходу. В Луганській області у поточному році буде придбано 7 протипожежних модулів, 1 протипожежний автомобіль і 5 веж відеоспостереження на загальну суму 3 млн. грн.»,- заявив Віктор Сівець. При цьому він звернув увагу учасників наради на серйозне ставлення до питань пожежної безпеки губернатора Луганської області Володимира Пристюка.

  

 

Голова Держлісагентства відзначив, що за підтримки Володимира Пристюка в минулому році була придбана необхідна для гасіння пожеж техніка. Зокрема: протипожежні модулі, мотопомпи та ранцеві оприскувачі. У свою чергу Володимир Пристюк заявив, що питання захисту лісів, в тому числі від пожеж, вкрай актуальні для нашої області. «Лісистість Луганщини невелика - 11,4%, а сам регіон індустріальний, тому вирішенню екологічних проблем обласна влади приділяє особливу увагу», - підкреслив голова облдержадміністрації. При цьому він зазначив, що у Луганській області налагоджена тісна співпраця з Державним агентством лісових ресурсів України.

За словами начальника Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства Олексія Приходька, на Луганщині щорічно створюються ліси на площі понад 5 тис. га і за цим показникам область займає одне з провідних місць в Україні. «Охорону лісів забезпечують 24 лісопожежні станції, у розпорядженні яких 64 пожежних автомобілів, 36 пожежних модулів на базі автомобілів УАЗ, близько 270 одиниць іншої техніки та 220 радіостанцій. Незважаючи на те, що у 2012 році в лісах області на площі 39 га було зафіксовано 312 пожеж, варто відзначити, що завдяки злагодженій роботі усіх профільних структур, в Луганській області є усі передумови до скорочення кількості лісових пожеж»,- зазначив Олексій Приходько.

В рамках візиту Віктор Сівець і Володимир Пристюк відкрили нову лісову дорогу в Комсомольському лісництві ДП «Кремінське лісомисливське господарство», яка з'єднає всі дороги лісництва в одну мережу, що дозволить значно підвищити ефективність протипожежних заходів. Також вони перевірили об'єкти протипожежної інфраструктури та техніку в ДП «Кремінське лісомисливське господарство» та ДП «Сєвєродонецьке лісомисливське господарство» 



Автор: Прес-служба Луганського ОУЛМГ
Просмотров: 660 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія