Суббота, 18.05.2024, 22:47
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2013 » Март » 1 » Майстер лісу державного підприємства звинувачений у незаконній підприємницькій діяльності та зловживанні службовим становищем.
11:11
Майстер лісу державного підприємства звинувачений у незаконній підприємницькій діяльності та зловживанні службовим становищем.
Майстер лісу державного підприємства звинувачений у незаконній підприємницькій діяльності та зловживанні службовим становищем.

Системе Гослесагентства компетентные органы  помогают очиститься от коррупционеров ??? Их профессионализм, бдительность и принципиальность удивляют ...Работа идет по строгим правилам: то что гниёт с головы, чистят исключительно с хвоста... М.П.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

 Працівник Державної лісової охорони використовував свої службові повноваження та порушив вимоги встановлених антикорупційним законодавством України обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Він нелегально надавав послуги з розпилювання лісодеревини.

Чоловік діяв умисно з метою одержання неправомірної вигоди для себе. Таким чином він порушив вимоги Закону України «Про державну реєстрацію юридичних і фізичних осіб підприємців», оскільки незаконно займався підприємницькою діяльністю. Також він порушив обмеження, передбачені статтею 7 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Таким чином майстер лісу вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачає частина 1 статті 172-4 КУпАП.

Працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області склали адміністративний протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення відносно майстра лісу державного підприємства. Матеріали адміністративної справи направили на розгляд у суд.

Просмотров: 532 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія