Суббота, 18.05.2024, 21:47
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2013 » Март » 1 » Новітні технології – для покращення роботи лісової галузі
11:07
Новітні технології – для покращення роботи лісової галузі
Новітні технології – для покращення роботи лісової галузі

Відтепер рейдові автомобілі Державної лісової охорони Волинського ОУЛМГ оснащені GPS-навігаторами із програмою Transport Control.

Таке нововведення втілили в життя з метою підвищення ефективності використання транспортних засобів, підвищення безпеки водіїв та пасажирів управління маршрутами в реальному часі, виключення нецільового використання техніки, зниження витрат палива. Крім того, такі новітні технології дозволяють контролювати температуру та вологість вантажу, збільшувати термін експлуатації транспортних засобів. А постійний доступ до детальної аналітичної інформації і звітів дозволятиме керувати процесом в режимі реального часу.

Щоб приблизно уявити суть цієї технології, варто зазначити кілька слів про склад її системи.

 

Отож, система складається з бортового обладнання, яке встановлюється на транспортні засоби та програмне забезпечення диспетчера. Натомість бортове обладнання за допомогою супутникової системи GPS визначає своє місце розташування, швидкість, напрямок руху, а також при необхідності – стан підключених датчиків, таких, приміром, як датчик пасажиропотоку, датчик підрахування мотогодин, датчик ідентифікації водія, датчик ідентифікації причепа, датчик рівня палива та інші. Справа в тім, що ці дані зберігаються в енергонезалежній пам’яті бортового пристрою і передаються диспетчеру в реальному часі. Бортові пристрої мають повністю вандалостійкий корпус, входи для підключення різних цифрових і аналогових датчиків, захист всіх роз’ємів, вбудований резервний акумулятор, який і забезпечує безперебійну роботу пристрою, а також вбудований гідроскопічний датчик для точного підрахування пробігу та формування звіту про безпеку руху. Важливим фактом є те, що все це обладнання сертифіковане в Україні.

Програмне забезпечення встановлюють на комп’ютері диспетчера. Останній бачить місцеположення транспортних засобів, швидкість і напрямок руху, перетинання контрольних зон, дотримання маршрутів і графіків. Також до складу програмного забезпечення входять контрольні карти. Крім оперативного моніторингу програмне забезпечення містить ряд звітів, які будуть потрібні для статистики та аналізів. 

Основна мета засобу – покращити роботу постійно-діючих рейдових бригад та транспорту задіяного на перевезенні деревини.
 

 



Автор: Прес-служба Волинського ОУЛМГ
Просмотров: 496 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія