Воскресенье, 05.05.2024, 09:54
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2011 » Ноябрь » 14 » Розбудова лісової інфраструктури профінансована з держбюджету на 100 млн грн
16:42
Розбудова лісової інфраструктури профінансована з держбюджету на 100 млн грн

Будівництво лісових доріг наблизить галузь лісового господарства до євростандартів. Розвиток лісової інфраструктури цілком підтримується Президентом України та урядом. На цьому наголосив голова Держлісагентства Віктор Сівець, повідомили УКРІНФОРМу в прес-службі відомства.

"З державного бюджету цьогоріч нам було виділено 100 млн грн, 60 з яких направлено на закупівлю необхідної для будівництва техніки, а 40 млн грн - безпосередньо на будівництво нових лісових доріг", - зазначив посадовець.

Він також поінформував, що наступного року планується побудувати не менше 1000 км лісових транспортних "артерій". Адже лісові дороги мають важливе значення під час пожежонебезпечного періоду, саме вони дають можливість дістатися до віддалених куточків зелених масивів. Крім того, в будівництво лісових доріг закладена і соціальна складова. "Нерідко завдяки новозбудованій дорозі відстань між населеними пунктами скорочується втричі", - зауважив керівник Держлісагентства.

Нагадаємо, у 2011 році підприємствами лісової галузі заплановано побудувати 420 км нових лісових автомагістральних доріг, з яких 100 км за рахунок бюджетних коштів, а 320 км - власних коштів лісогосподарських підприємств.

За даними відомства, на початок листопада вже сформовано 294 км земельного полотна доріг, що становить 70% від запланованого обсягу (в тому числі 221 км земляного полотна за власні кошти та 73 км за кошти державного бюджету). Облаштовано 171 км лісових автомобільних доріг дорожнім покриттям, що становить 41% від загального обсягу (в т.ч. за власні кошти лісогосподарських підприємств - 138 км лісових доріг та 33 км доріг за кошти державного бюджету).

Просмотров: 658 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія