Вторник, 07.05.2024, 22:07
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2012 » Декабрь » 29 » Шановні колеги! Дорогі лісівники!
10:30
Шановні колеги! Дорогі лісівники!

Дозвольте від щирого серця привітати Вас із наступаючим Новим 2013 Роком та Різдвом Христовим. Хочу висловити теплі слова та подякувати за сумлінну працю кожному з тисячного колективу лісівників області.

Цей рік був для нас насиченим та результативним. Разом ми збагатили нашу область на 1,7 тис. гектарів лісів, зробивши ще кілька кроків на шляху озеленення та оздоровлення Кіровоградщини. Ми невтомно виконували своє головне завдання: створювали та оберігали смарагдові багатства, щоденною працею захищаючи їх від загрозливої спеки, шкідників, безжальних рук браконьєрів. 

Ми маємо певні економічні здобутки, які забезпечили покращення добробуту працівників, умови їх праці. Ми підтримуємо традиції лісової родини, разом радіємота пишаємося колективними досягненнями.

Нам вдалося виконати заплановану роботу та водночас ми змогли долучити до своєї роботи понад 11 тис. представників влади та громадськості, школярів та студентів, журналістів. Я вірю, що розуміння населенням важливості лісів у сучасному світі неодмінно додає авторитету лісівникам,  лише позитивно впливає на розвиток лісової галузі, тому що дає кожному відчути себе причетним до цієї величної справи – вирощування лісу.  

Попереду ще багато роботи, яку ми зможемо виконати лише разом, йдучи до спільної мети. Вірю, що у Новому Році нам вдасться підкорити ті вершини, які здавалися зависокими раніше, а наші здобутки будуть вагомими та переконливими. Від щирого серця бажаю тепла вашим серцям, достатку вашим родинам, спокою та радості у вашому житті. Нехай Новий Рік буде сповнений успіхами та подарує вам безліч світлих подій!

Бережіть зелену красу Кіровоградщини і вона стане оберегом Вашого здоров’я!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою,

начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства

Наталія РЕВЕНКО

Просмотров: 498 | Добавил: Admin | Рейтинг: 2.0/1
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія