Воскресенье, 19.05.2024, 22:34
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2013 » Март » 28 » Сівець обіцяє 100-відсотковий електронний облік зрубаних дерев до літа
10:31
Сівець обіцяє 100-відсотковий електронний облік зрубаних дерев до літа
Сівець обіцяє 100-відсотковий електронний облік зрубаних дерев до літа

/До лета какого года - он потом уточнит... шутка/ Размещаю эту новость и невольно думаю... Если бы Виктор родился во времена античности или, - хотя бы феодального строя, то он бы мог встать в один  ряд с Александром Македонским и Людовиком 16-ым. А в наше пошлое и на романтичное время за подобную реализацию новаторских идей в цивилизованных странах  ... дают срок... с конфискацией... Пол Гослесагентства,  - за машину времени... М.П.

Кожне зрубане в Україні дерево фіксуватиметься в програмі електронного обліку за 2-3 місяці. Сьогодні електронним обліком охоплено 60% реалізації деревини.

Про це у п'ятницю в ході робочої поїздки в Луганську область в інтерв'ю журналістів повідомив глава Держлісагентства Віктор Сівець.
"Електронний облік реалізації необробленої деревини вже використовується лісгоспами України на 60%. Ми плануємо ввести на 100% електронний облік кожного зрубаного дерева за 2-3 місяці ", - сказав він.

Програма електронного обліку деревини, направлена на боротьбу з незаконним вирубуванням лісу, впроваджується з грудня минулого року. За словами голови Держлісагентства, вона довела свою ефективність у передноворічний період, коли ялинкова продукція реалізовувалася з електронними чіпами.

Просмотров: 459 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія