Понедельник, 20.05.2024, 03:29
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Февраль » 14 » У Держлісагентстві обговорили проект Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених
12:38
У Держлісагентстві обговорили проект Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених

13 лютого у приміщені Держлісагентства, представники асоціацій деревообробних підприємств, бірж, бізнесу та громадськості обговорили проект постанови Кабінету Міністрів України про затвердження Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених. Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар повідомив, що Держлісагенство зацікавлене максимально врахувати пропозиції деревообробників та громадськості у проекті Положення, а кінцевий документ буде представлений під час засідання Робочої групи з питання реформування підходів до управління лісовими ресурсами. Під час обговорення учасники наради загалом підтримали проект Положення та надали свої пропозиції до нього.

Представники Громадської ради при Держлісагентстві підкреслили, що Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених повинно бути ухвалене, принципових розбіжностей стосовно нього немає. Але необхідно внести технічні правки, адаптувати текст до умов сьогодення. Під час обговорення було зазначено, шо Положення має стати пілотним проектом, а через рік можна буде підбити підсумки роботи та отримати зворотній зв'язок від всіх зацікавлених сторін для подальшого вдосконалення документа.

За матеріалами: www.dklg.kmu.gov.ua

Просмотров: 386 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія