Воскресенье, 05.05.2024, 11:49
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2012 » Март » 23 » УКРАЇНА ВІДЗНАЧИЛА ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЛІСУ ПОЧАТКОМ АКЦІЇ "МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ"
08:56
УКРАЇНА ВІДЗНАЧИЛА ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЛІСУ ПОЧАТКОМ АКЦІЇ "МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ"

Сьомий рік поспіль в Україні проводиться акція Держлісагентства «Майбутнє лісу в твоїх руках». Починаючи з 21 березня, Всесвітнього Дня лісу, лісогосподарські підприємства Держлісагентства організовуватимуть різноманітні заходи, покликані прищепити молоді шанобливе ставлення до лісу, ознайомити якнайбільше людей з особливостями роботи працівників лісового господарства.

Під час акції лісівники, студенти, учні, громадськість висадять нові ліси, парки, сквери. У планах лісівників залучення громадян, особливо молоді, до висаджування власноруч лісових сіянців і саджанців, озеленення та впорядкування територій навчальних закладів, місць відпочинку, ремонт підгодівельних майданчиків для тварин. У кожному регіоні України з’являться нові лісові насадження на значних територіях.

Творчим особистостям учнівської молоді в кожному регіоні України лісівники запропонують взяти участь у конкурсах на кращий малюнок і твір на тему «Людина і ліс», кращий юний лісничий в учнівських лісництвах, конкурс агітаційних бригад учнівських лісництв на тему «Ліс – це життя» тощо.

Підсумки акції Держлісагентства будуть підведені після Дня Довкілля, який відзначимо 21 квітня.

Щороку кількість учасників акції Держлісагентства «Майбутнє лісу в твоїх руках» зростає. А це означає, що небайдужих до покращення екологічної ситуації в країні стає все більше. Держлісагентство запрошує всіх охочих взяти участь в озелененні й благоустрої краю, особисто долучившись до створення нових лісових насаджень.
Просмотров: 1018 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія