Понедельник, 20.05.2024, 05:27
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Февраль » 22 » Забезпечення безпеки праці
14:59
Забезпечення безпеки праці

Людина та її здоров’я – найбільша цінність. Сьогодні неможливо успішно вирішувати питання розвитку виробництва без безпечних методів організації праці, без усвідомлення нерозривності технології і безпеки праці. Голованівський лісгосп докладає максимум зусиль для збереження здоров’я та працездатності працівників в процесі праці. Проблеми створення безпечних умов праці, профілактики виробничого травматизму є важливими на даному підприємстві, тому, згідно наказу ДП «Голованівський лісгосп» «Про проведення курсового навчання по охороні праці робітників, службовців та ІТП» у січні - лютому ц.р. у всіх підрозділах Голованівського лісгоспу були проведені курсові навчання з охорони праці.

 Навчання проводили лісничі та старший майстер цеху, працівники ДАІ, медичні працівники, а також інженер з охорони праці Панасюк С.М., голова профспілки Стрільчук Н.Д.

Навчання працівників з охорони праці було організоване у відповідності до Положення підприємства про навчання, інструктажі та перевірку знань з питань охорони праці, затвердженого на підприємстві та розробленого на основі Типового положення та вимог інших нормативно-правових актів з охорони праці, з врахуванням специфіки виробництва. Головна мета проведення навчання з питань охорони праці полягає в тому, щоб максимально врахувати всі можливі  ризики (небезпеки праці, травмонебезпечні ситуації тощо) під час виконання конкретної роботи, в конкретних умовах.

Перевірку знань працівників проводили у вигляді усного опитування - Голова комісії - головний лісничий Мельник Р.В., члени комісії: головний механік Стрільчук Н.Д., інженер охорони праці Панасюк С.М., бухгалтер профспілки Глобенко О.А. Основні питання, на які зверталася увага, – дотримання працівниками технологічних процесів, правил поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, виконання робіт відповідно до вимог з охорони праці.

Просмотров: 392 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія