Суббота, 27.04.2024, 23:41
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 ... 53 54 »

Серед плеяди видатних діячів української культури особливе місце належить Тарасу Григоровичу Шевченку – поборнику правди і свободи, який своєю полум’яною поетичною і мистецькою творчістю висловив споконвічні вільнолюбиві прагнення українського народу. 9-го березня минуло 203 роки з Дня народження генія Українського народу Тараса Шевченка. З нагоди пам’ятної дати у всій державі відбулися пам’ятні заходи. В Голованівську 9 березня до пам’ятника Шевченка несли квіти колективи установ і підприємств, керівники міста, району.


Просмотров: 514 | Добавил: Admin | Дата: 13.03.2017

З приходом весни оживає все навкруги: прокидаються струмочки, трава пробивається з-під торішнього листя, всміхаються до світу ніжні проліски й вербові котики. І саме в цей час ми святкуємо найпрекрасніше свято – 8 Березня. В цей день хочеться дарувати жінкам квіти і говорити їм найкращі компліменти. Тож з нагоди 8 Березня вітали жінок і на ДП «Голованівське лісове господарство». Четверта частина підприємства – саме краща половина людства. І чоловіки, як справжні джентльмени, не могли не привітати своїх колег-жінок.


Просмотров: 512 | Добавил: Admin | Дата: 10.03.2017

7 березня в залі районного будинку культури відбулось нагородження переможниць районного конкурсу «Жінка року». Цей конкурс заснований Голованівською районною державною адміністрацією і проводиться щороку у рамках святкування Міжнародного жіночого дня. Конкурс проводиться з метою підвищення ролі жінок у суспільстві, відзначення та підтримки найбільш активних жінок за вагомий внесок в соціальне, культурне, духовне життя району та утвердження гендерної культури у суспільстві.


Просмотров: 463 | Добавил: Admin | Дата: 10.03.2017

Ветеран праці, чудова жінка, з високим почуттям відповідальності, професіоналізму, всю свою трудову діяльність присвятила ДП «Голованівське лісове господарство» пропрацювавши 46 років, з них 31 рік головним економістом. Після закінчення школи мріяла Валентина Трохимівна стати лікарем, але не судилося. Спочатку навчання в Чорноліській лісній школі, з 1962 по 1967 – незабутні роки студентства у Львівському лісотехнічному інституті на факультеті лісового гос-ва.


Просмотров: 475 | Добавил: Admin | Дата: 10.03.2017


Просмотров: 436 | Добавил: Admin | Дата: 07.03.2017

Щовесни, коли тануть сніги, ми вшановуємо Великого Кобзаря — сучасника кожної епохи. 9 березня – знаменна дата в житті українського народу – День народження провісника незалежності України Тараса Григоровича Шевченка. І чим далі від епохи, в яку жив і творив поет, тим яскравішим стає його геній, велич і духовна краса, як борця за інтереси народу. Його світлим іменем осяяна наша земля. Тарасове вогненне слово завжди наскрізь проймало серця всіх тих, кому близьке народне горе. Століттями по всьому світі захоплюються творами, поетичністю благовісних пророчих віршів, красою та силою ліричних і патріотичних пісень на вірші Шевченка.


Просмотров: 428 | Добавил: Admin | Дата: 07.03.2017

Шановні і чарівні жінки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди свята Весни – 8 Березня!

Цей день несе у світ ніжність і красу, бо усе найдорожче, що є у нашому житті, - щастя, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Ваша ніжність, краса, материнська любов - невичерпні багатства, з яких черпають силу вічна турбота про сімю, дітей, благополуччя в домі та мир на землі. На вашому терпінні, оптимізмі, вірі, надії і любові будується майбутнє нашої України.

Бажаю вам, нашим дорогим і любим берегиням, щоб на ваших обличчях завжди сяяли усмішки, а любов, вірність, здоров’я, добробут і злагода повсякчас супроводжували вас. Хай завжди будуть з вами, дорогі жінки, відчуття необхідності людям і заслужена їхня повага. Будьте завжди ніжними і коханими!

З 8 Березням, любі жінки!

З повагою, Костянтин Гончаренко


Просмотров: 603 | Добавил: Admin | Дата: 07.03.2017

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Дзіговський спільно з головним страховим експертом з охорони праці відділення ВД ФССНВ України у Гайворонському районі Олександром Загороднім провели нараду з працівниками ДП «Голованівське лісове господарство» з питань виробничого травматизму та шляхів його попередження, безпеки праці під час лісосічних робіт та при експлуатації автомобільних вантажопідіймальних кранів, а також соціального страхування працівників від нещасних випадків.


Просмотров: 599 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

Відповідно наказу № 5 ДП «Голованівський лісгосп» «Про проведення медичних оглядів працівників лісгоспу» та на підставі статті 14 і 17 Закону України «Про охорону праці», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 31.03.94 р. №45 «Положення про проведення медичних оглядів працівників зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими та небезпечними умовами праці, а також щорічного обов’язкового медичного огляду працівників віком до 21 року.» нещодавно було проведено медичний огляд працівників лісгоспу.


Просмотров: 487 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

Закон України «Про охорону праці» чітко визначає державну політику в галузі охорони праці, в основу якої покладено принцип пріоритету життя і здоров’я працівників, повної відповідальності роботодавця за створення належних, безпечних і здорових умов праці. На ДП «Голованівський лісгосп» з повною відповідальністю ставляться до питань охорони праці, розробляють та виконують комплексні інженерно-технічні заходи, спрямовані на покращення умов праці, та дотримуються їх фінансування. На підприємстві створена та діє система управління охороною праці, розроблено відповідні положення та схеми дії керівників структурних підрозділів господарства.


Просмотров: 460 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія