Воскресенье, 12.05.2024, 19:40
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 07


Просмотров: 441 | Добавил: Admin | Дата: 07.03.2017

Щовесни, коли тануть сніги, ми вшановуємо Великого Кобзаря — сучасника кожної епохи. 9 березня – знаменна дата в житті українського народу – День народження провісника незалежності України Тараса Григоровича Шевченка. І чим далі від епохи, в яку жив і творив поет, тим яскравішим стає його геній, велич і духовна краса, як борця за інтереси народу. Його світлим іменем осяяна наша земля. Тарасове вогненне слово завжди наскрізь проймало серця всіх тих, кому близьке народне горе. Століттями по всьому світі захоплюються творами, поетичністю благовісних пророчих віршів, красою та силою ліричних і патріотичних пісень на вірші Шевченка.


Просмотров: 432 | Добавил: Admin | Дата: 07.03.2017

Шановні і чарівні жінки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди свята Весни – 8 Березня!

Цей день несе у світ ніжність і красу, бо усе найдорожче, що є у нашому житті, - щастя, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Ваша ніжність, краса, материнська любов - невичерпні багатства, з яких черпають силу вічна турбота про сімю, дітей, благополуччя в домі та мир на землі. На вашому терпінні, оптимізмі, вірі, надії і любові будується майбутнє нашої України.

Бажаю вам, нашим дорогим і любим берегиням, щоб на ваших обличчях завжди сяяли усмішки, а любов, вірність, здоров’я, добробут і злагода повсякчас супроводжували вас. Хай завжди будуть з вами, дорогі жінки, відчуття необхідності людям і заслужена їхня повага. Будьте завжди ніжними і коханими!

З 8 Березням, любі жінки!

З повагою, Костянтин Гончаренко


Просмотров: 608 | Добавил: Admin | Дата: 07.03.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія