Воскресенье, 19.05.2024, 22:55
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Февраль » 20 » 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні
11:30
20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20-те люте 2014 року стало переломною подією віри у світле майбутнє та надії, яка супроводжує нас, надії на краще для всього українського народу. 20 лютого ми з вами схиляємо голови в пам'ять про тих, хто віддали своє життя за європейське майбутнє України, вшановуємо подвиг учасників Революції гідності, яких об’єднала палка любов до Батьківщини, героїчна боротьба за права і свободи наших громадян. За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. Завдяки Героям Небесної Сотні і всіх учасників Революції гідності Україна взяла незворотній стратегічний курс на інтеграцію з країнами Євросоюзу. Подвиг Небесної Сотні надихнув сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.

Сьогодні біля меморіалу «Усім борцям за незалежність України» зібрались керівники міста і району, колективи установ та організацій, об’єднання громадян до них приєднались і представники ДП «Голованівський лісгосп». Вшанувавши усіх, хто поліг у протистоянні на Майдані, на сході держави під час проведення АТО, хвилиною мовчання, працівники ДП «Голованівський лісгосп» поклали квіти до пам’ятного знаку героям. Вони пішли від нас, але залишаться зразком патріотизму, відданості та незламної боротьби за рідну землю і її народ.

Згадаймо і помянімо хвилиною мовчання загиблих героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, права і свободи людини.

Просмотров: 385 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія