Понедельник, 13.05.2024, 12:03
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Февраль » 20

17 лютого директор ДП «Голованівський лісгосп» Костянтин Гончаренко провів чергову нараду з нагальних питан . У нараді взяли участь головні спеціалісти лісгоспу, лісничі. Під час засідання, учасники наради, розглянули ряд надзвичайно важливих тем, зокрема, що з 1 січня 2017 р. відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 р. № 1700-VII. розпочинається другий етап електронного декларування. З 1 січня до 31 березня 2017 р. електронні декларації подають директори держпідприємств лісового господарства, їх заступники, працівники державної лісової охорони, керівники структурних підрозділів (начальники цехів, завідувачі складами, магазинами, майстернями), їх заступники, особи, що керують ділянками робіт (майстри, виконроби, бригадири).


Просмотров: 362 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

Одним із головних обов’язків працівників Вільховатського лісництва є охорона лісу від лісопорушень. Одним із найпоширених лісопорушень, які вчиняє населення є самовільна рубка дерев. Однією з основних причин цього явища вважається низький рівень соціального забезпечення населення. Лісничий, його помічник і майстри лісу є службовими особами, які здійснюють щоденний контроль за охороною та збереженням лісів, безпосередньо виявляють лісопорушення та складають відповідні документи для притягнення правопорушників до відповідальності, в т.ч. і до матеріальної.


Просмотров: 532 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

20-те люте 2014 року стало переломною подією віри у світле майбутнє та надії, яка супроводжує нас, надії на краще для всього українського народу. 20 лютого ми з вами схиляємо голови в пам'ять про тих, хто віддали своє життя за європейське майбутнє України, вшановуємо подвиг учасників Революції гідності, яких об’єднала палка любов до Батьківщини, героїчна боротьба за права і свободи наших громадян. За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість.


Просмотров: 383 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

В середу, 15 лютого, в Україні відзначався день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Наші воїни-інтернаціоналісти виконували миротворчу місію не в одній «гарячій точці». Але найтривалішою і найболючішою для нашого народу була десятирічна війна в Афганістані. Через афганську війну пройшло близько 160 тисяч українців. Багато з них не повернулись.


Просмотров: 390 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія