Четверг, 09.05.2024, 02:25
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 10 » 8 березня 2017 року Валентині Трохимівні Олійник виповнилося 75!
10:47
8 березня 2017 року Валентині Трохимівні Олійник виповнилося 75!

Ветеран праці, чудова жінка, з високим почуттям відповідальності, професіоналізму, всю свою трудову діяльність присвятила ДП «Голованівське лісове господарство» пропрацювавши 46 років, з них 31 рік головним економістом. Після закінчення школи мріяла Валентина Трохимівна стати лікарем, але не судилося. Спочатку навчання в Чорноліській лісній школі, з 1962 по 1967 – незабутні роки студентства у Львівському лісотехнічному інституті на факультеті лісового господарства. Валентина Трохимівна гідно здолала у лісгоспі всі щаблі професійної кар’єри: техніка лісового господарства, майстра лісу, помічника лісничого, інженера по переробці, головного економіста.

Її поважали і надалі поважають всі без винятку лісівники, як колегу з високим почуттям відповідальності, професіоналізму, чуйну та доброзичливу людину, яка нікому не відмовить у допомозі. Вона являлась на той час «мозковим центром» лісгоспу. Двері до її кабінету, в прямому значенні, ніколи не зачинялись: комусь потрібна була допомога при складанні звіту, хтось із спеціалістів потребував підказки як проаналізувати фінансово-господарську діяльність, а комусь потрібна була проста життєва порада. Валентина Трохимівна радо передавала свій досвід молодим спеціалістам, нічого не скриваючи. Не цуралась жінка суспільної роботи, активно виконувала громадські доручення: була скарбником профкому, громадським кореспондентом районної газети, розповідаючи в своїх статтях про людей праці лісового господарства.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства Валентину Трохимівну неодноразово було нагороджено грамотами лісгоспу, Голованіської районної адміністрації, Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, Державного комітету лісового господарства України. Її часто згадують у колективі лісгоспу. Слава про високий професіоналізм, чесність, порядність і пунктуальність цієї жінки поширюється навіть серед новачків.

З 2006 року уже на заслуженому відпочинку Валентина Трохимівна не полишає справи свого життя: активно цікавиться проблемами галузі, ділиться професійними порадами та особистими спостереженнями з кожним, хто попросить допомоги. Живе турботами сім’ї, радіє успіхам любимих онучат Таї та Маші, єдиного внука Михайлика, і часто згадує своє трудове життя, пов’язане лише з лісом. З нетерпінням чекає черговий номер журналу «Світ лісу».

 

Шановна Валентина Трохимівна!

Лісівники ДП «Голованівське лісове господарство» шлють Вам щирі вітання і найкращі побажання з цієї нагоди.

Ваш ювілей-то мудрості пора.

Хай буде вдосталь і в житті, і в домі

Здоров’я, щастя, злагоди, добра.

Нехай доля усміхається Вам щасливими днями, а ваші добрі справи відгукуються в серцях людей заслуженою повагою. Довголіття Вам, і щастя-особистого і у дітях та онуках.

 

Надія Стрільчук

Голова профкому ДП «Голованівське ЛГ»

Просмотров: 479 | Добавил: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія