Понедельник, 13.05.2024, 07:12
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 10

З приходом весни оживає все навкруги: прокидаються струмочки, трава пробивається з-під торішнього листя, всміхаються до світу ніжні проліски й вербові котики. І саме в цей час ми святкуємо найпрекрасніше свято – 8 Березня. В цей день хочеться дарувати жінкам квіти і говорити їм найкращі компліменти. Тож з нагоди 8 Березня вітали жінок і на ДП «Голованівське лісове господарство». Четверта частина підприємства – саме краща половина людства. І чоловіки, як справжні джентльмени, не могли не привітати своїх колег-жінок.


Просмотров: 517 | Добавил: Admin | Дата: 10.03.2017

7 березня в залі районного будинку культури відбулось нагородження переможниць районного конкурсу «Жінка року». Цей конкурс заснований Голованівською районною державною адміністрацією і проводиться щороку у рамках святкування Міжнародного жіночого дня. Конкурс проводиться з метою підвищення ролі жінок у суспільстві, відзначення та підтримки найбільш активних жінок за вагомий внесок в соціальне, культурне, духовне життя району та утвердження гендерної культури у суспільстві.


Просмотров: 467 | Добавил: Admin | Дата: 10.03.2017

Ветеран праці, чудова жінка, з високим почуттям відповідальності, професіоналізму, всю свою трудову діяльність присвятила ДП «Голованівське лісове господарство» пропрацювавши 46 років, з них 31 рік головним економістом. Після закінчення школи мріяла Валентина Трохимівна стати лікарем, але не судилося. Спочатку навчання в Чорноліській лісній школі, з 1962 по 1967 – незабутні роки студентства у Львівському лісотехнічному інституті на факультеті лісового гос-ва.


Просмотров: 480 | Добавил: Admin | Дата: 10.03.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія