Среда, 08.05.2024, 22:42
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 10 » Нагорода «Жінка року»
10:56
Нагорода «Жінка року»

7 березня в залі районного будинку культури відбулось нагородження переможниць районного конкурсу «Жінка року». Цей конкурс заснований Голованівською районною державною адміністрацією і проводиться щороку у рамках святкування Міжнародного жіночого дня. Конкурс проводиться з метою підвищення ролі жінок у суспільстві, відзначення та підтримки найбільш активних жінок за вагомий внесок в соціальне, культурне, духовне життя району та утвердження гендерної культури у суспільстві.

Близько 30 жінок з різних державних установ та громадських організацій, навчальних закладів, митці, педагоги, освітяни стали учасниками конкурсу «Жінка року», серед яких була і Глобенко Ольга Анатоліївна - інспектор з кадрів апарату управління державного підприємства «Голованівське лісове господарство». У залі зібралися найактивніші, найгарніші та найрозумніші жінки міста, серед яких треба було обрати найкращих. Церемонія нагородження була сповнена емоціями радості, адже в бік жінок, які стояли на сцені, пролунало багато слів вдячності та захоплення. Жодна жінка не залишилась без нагороди чи привітання — кожна була нагороджена в тій чи іншій номінації. Ольга Анотоліївна отримала нагороду в номінації «Жінка року у галузі лісового господарства».

Тож, щиро вітаємо Ольгу Анатоліївну, яка самовіддано працює на благо лісової галузі, селища, району, держави.

Невеличкого зросту жінка, енергійна, жвава, завжди весела, гарна господиня, невтомна трудівниця й ніжна ненька – так говорять колеги про Глобенко Ольгу Анатоліївну. А книги вона любить понад усе. У її будинку їх дуже багато. Це художня проза, поезія, історична література, праці класиків і сучасників.

Народилася Ольга Анатоліївна, 9 березня 1975 року в смт Новгородка Кіровоградскої області. Відмінно вчилась у школі. Закінчила Європейський університет - факультет «Облік і аудит» у 2011 році. З 2002 року працює в Голованівському лісгоспі. Трудову діяльність на підприємстві розпочала касиром Ємилівського лісництва, потім в 2004 році була переведена бухгалтером цього ж лісництва. У 2013 році була переведена на посаду інспектора з кадрів апарату управління підприємства.

Працює в лісовому господарстві понад 12 років. За період роботи в лісгоспі проявила себе як здібний добросовісний та працелюбний працівник. Вирізняється особливим хазяйським хистом, умінням організувати людей. Зранку й допізна Ольга Анатоліївна у клопотах. На всі запитання завжди знайде відповідь, як і вихід із скрутної ситуації, яких на підприємстві трапляється доволі. Завжди ставиться до своїх обов’язків відповідально та старанно, бере активну участь у громадській роботі, служить взірцем для колег. Без активної участі Ольги Анатоліївни не проходить жодне із загально селищних та і багатьох районних заходів. При виконанні обовязків інспектора з кадрів Ольга Анатоліївна забезпечує ведення обліку особового складу підприємства, його підрозділів відповідно до уніфікованих форм первинної документації, дотримуючись єдиних методологічних засад, встановлених законодавством України, з урахуванням особливостей діяльності підприємства. Досконало володіючи нормативними, методичними та іншими керівними матеріалами з організації та ведення документації. Зарекомендувала себе як надійний товариш, порадник, користується авторитетом і повагою серед колег, керівництво задоволене її роботою. За високий професіоналізм, активну громадську позицію, людяність і порядність у роботі була нагороджена Грамотою ДП «Голованівський лісгосп» - 2013 року та Почесною грамотою Кіровоградського ОУЛМГ – 2016 рік.

Просмотров: 466 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія