Четверг, 25.04.2024, 08:35
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 28 » Вітаємо з ювілеєм!
12:06
Вітаємо з ювілеєм!

Щиро вітаємо з 45-літнім ювілейним Днем народження Сировіцьку Тетяну Семенівну - верстатника  Голочанського лісництва, який вона святкує 28 березня.

Шановна Тетяна Семенівна!

Лісівники Голованівського лісгоспу щиро і сердечно вітають Вас з Днем народження! Бажаєм здоров’я, щастя, добра, довголіття, хай вистачить щастя на ціле століття. Хай сміхом і радістю повниться хата, родина хай буде щаслива й багата. Хай люди шанують, повагу дарують, злагода й мир у житті хай панують. Хай буде цей день незабутньо прекрасним, а небо завжди буде чистим і ясним. Хай сонечко сяє промінням ласкавим, життя буде довгим і дуже яскравим! Щоб було у ньому багато любові, щоб зустрічі були веселі й чудові, щоб всі шанували вас і любили, щоб очі від щастя, як зорі, горіли! Живіть у здоров’ї, у щасті та силі, літа, проти вас хай будуть безсилі!

У Голочанському лісництві ДП «Голованівське лісове господарство» верстатником деревообробних верстатів працює надзвичайно комунікабельна, толерантна жінка, професіонал своєї справи Сировіцька Тетяна Семенівна. За короткий період роботи в лісовому господарстві проявила себе як здібний добросовісний та працелюбний працівник. Завжди ставиться до своїх обов’язків відповідально та старанно. Забезпечує виконання та перевиконання поставлених перед нею завдань. Підпорядкований їй верстат підтримує в доброму стані.

У важкій кропіткій праці верстатника Тетяна Семенівна щоденно проявляє неабиякий професіональний хист, відданість справі, терплячість, високу самодисципліну. Колеги говорять, що вона випромінює таке життєве світло, яке заряджає світлою енергією колег. Хоча жіноче серце м’яке і добре, жінка здатна на все, аби здолати різні перешкоди заради благородної справи. Її успіх складається з наполегливості, працелюбності, оптимізму та любові до людей.

Тетяна Семенівна чуйна, уважна людина, приймає активну участь у громадському житті колективу. Приємна у спілкуванні, вміє підтримати розмову. А ще вона вміє слухати. Ніколи і нікому не хвалиться своїми кулінарними здібностями,та коли приготує, а в обідню перерву пригостить своїми фірмовими пирогами, байдужим ніхто не залишиться. За час роботи в Голованівському лісгоспі зарекомендувала себе як надійний товариш, порадник, користується авторитетом і повагою серед колег.

За високі показники у роботі Сировіцька Т.С. була неодноразово нагороджена відомчими нагородами ДП «Голованівьке лісове господарство».

Просмотров: 912 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія