Суббота, 04.05.2024, 15:07
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 28

Щиро вітаємо з 45-літнім ювілейним Днем народження Сировіцьку Тетяну Семенівну - верстатника  Голочанського лісництва, який вона святкує 28 березня.

Шановна Тетяна Семенівна!

Лісівники Голованівського лісгоспу щиро і сердечно вітають Вас з Днем народження! Бажаєм здоров’я, щастя, добра, довголіття, хай вистачить щастя на ціле століття. Хай сміхом і радістю повниться хата, родина хай буде щаслива й багата. Хай люди шанують, повагу дарують, злагода й мир у житті хай панують. Хай буде цей день незабутньо прекрасним, а небо завжди буде чистим і ясним. Хай сонечко сяє промінням ласкавим, життя буде довгим і дуже яскравим! Щоб було у ньому багато любові, щоб зустрічі були веселі й чудові, щоб всі шанували вас і любили, щоб очі від щастя, як зорі, горіли! Живіть у здоров’ї, у щасті та силі, літа, проти вас хай будуть безсилі!


Просмотров: 919 | Добавил: Admin | Дата: 28.03.2017

З настанням сприятливих погодніх умов лісівники, як і щороку навесні, розпочали лісокультурну кампанію. Так 24 березня Вільховатським лісництвом ДП «Голованівське ЛГ» було доповнено шкілку новорічної ялини площею 4,5 га. До посадки було залучено державну лісову охорону та жителів сіл Таужне, Червоне, Мощене. Вони допомагають не лише в посадці, а й в інших лісівничих справах – збирають лісове насіння, проводять догляди за лісовими культурами. Інструктаж як правильно посадити деревця, провів лісничий Вільховатського лісництва.


Просмотров: 765 | Добавил: Admin | Дата: 28.03.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія