Понедельник, 20.05.2024, 02:04
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Февраль » 20 » Вшанували воїнів-інтернаціоналістів
09:22
Вшанували воїнів-інтернаціоналістів

В середу, 15 лютого, в Україні відзначався день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Наші воїни-інтернаціоналісти виконували миротворчу місію не в одній «гарячій точці». Але найтривалішою і найболючішою для нашого народу була десятирічна війна в Афганістані. Через афганську війну пройшло близько 160 тисяч українців. Багато з них не повернулись.

У день 28-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану у Голованівську голова Голованівської районної ради Богдан Кучмій разом з воїнами-інтернаціоналістами, представниками районної ветеранської організації, громадськістю, серед яких був інженер з охорони праці ДП «Голованівський лісгосп» Панасюк Сергій Миколойович – учасник бойових дій (АТО), пройшли урочисто ходою від районного будинку культури до Пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям де він привітав ветеранів афганської війни зі святом, побажав їм і родинам здоров’я, добра, миру і благополуччя. А також подякував ветеранам та воїнам - інтернаціоналістам за мужність та відвагу, за досвід, який передають молодому поколінню, за самовіддану працю задля величного майбутнього держави. Вітали присутніх також Олег Голімбієвський - голова Голованівської РДА, Олег Сергеєв - військовий комісар Голованівського районного військового комісаріату, Василь Томашевський, воїн-афганець, голова районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, Віталій Савенчук, учасник бойових дій на території інших держав, голова первинної територіальної організації ветеранів селища Голованівськ.

Усіх, хто поліг на чужій землі, присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів. Пролунав Державний Гімн України.

Просмотров: 392 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія