Понедельник, 13.05.2024, 16:47
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » 2017 » Март » 06

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Дзіговський спільно з головним страховим експертом з охорони праці відділення ВД ФССНВ України у Гайворонському районі Олександром Загороднім провели нараду з працівниками ДП «Голованівське лісове господарство» з питань виробничого травматизму та шляхів його попередження, безпеки праці під час лісосічних робіт та при експлуатації автомобільних вантажопідіймальних кранів, а також соціального страхування працівників від нещасних випадків.


Просмотров: 604 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

Відповідно наказу № 5 ДП «Голованівський лісгосп» «Про проведення медичних оглядів працівників лісгоспу» та на підставі статті 14 і 17 Закону України «Про охорону праці», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 31.03.94 р. №45 «Положення про проведення медичних оглядів працівників зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими та небезпечними умовами праці, а також щорічного обов’язкового медичного огляду працівників віком до 21 року.» нещодавно було проведено медичний огляд працівників лісгоспу.


Просмотров: 493 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

Закон України «Про охорону праці» чітко визначає державну політику в галузі охорони праці, в основу якої покладено принцип пріоритету життя і здоров’я працівників, повної відповідальності роботодавця за створення належних, безпечних і здорових умов праці. На ДП «Голованівський лісгосп» з повною відповідальністю ставляться до питань охорони праці, розробляють та виконують комплексні інженерно-технічні заходи, спрямовані на покращення умов праці, та дотримуються їх фінансування. На підприємстві створена та діє система управління охороною праці, розроблено відповідні положення та схеми дії керівників структурних підрозділів господарства.


Просмотров: 464 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

З 21 березня 2017 року, у Міжнародний день лісів, Державне агентство лісових ресурсів розпочинає акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». Про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook т. в. о. Голови Держлісагентства Христина Юшкевич. Вона закликала всіх небайдужих долучитися до відновлення українських лісів. «Всі бажаючі можуть долучитися до посадки лісу разом з лісівниками. Я вже доручила обласним управлінням готуватися до акції», - повідомила т. в. о. Голови відомства. Христина Юшкевич підкреслила, що садіння лісу виховує культуру бережливого ставлення до природи, особливо, коли до посадки лісу долучаються цілі родини, учні шкіл та студентство.


Просмотров: 431 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія