Воскресенье, 19.05.2024, 22:55
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 53 54 »

24 січня, у Держлісагентстві, представники Лісової Комісії Шотландії, Конфедерації компаній лісового комплексу Великобританії Confor та Центру наук про деревину і технології її використання разом з українськими лісівниками, науковцями і керівниками управлінь лісомисливського господарства під час круглого столу обговорили стан галузі, підходи до ведення лісового господарства обох країн, основні виклики та перспективи розвитку. Відкриваючи засідання, т. в. о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич підкреслила важливість та актуальність питання розвитку лісової галузі.


Просмотров: 423 | Добавил: Admin | Дата: 25.01.2017

Т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич підписала наказ «Про додаткові заходи охорони видів тваринного і рослинного світу, занесених до Червоної книги України»Відповідно до наказу, обласні управління лісового та мисливського господарства, Шацький національний природний парк зобов’язані забезпечити посилення охорони червонокнижних видів рослинного та тваринного світу на територіях установ природно-заповідного фонду, що належать до сфери управління Держлісагентства. На вищезазначених територіях мають бути встановлені розміри охоронних ділянок згідно з чинним законодавством (для відповідних видів) та в межах таксаційних виділів, виділених лісовпорядкуванням або сформованих в результаті обстежень.


Просмотров: 389 | Добавил: Admin | Дата: 24.01.2017

Щиро вітаємо з 60-річним ювілейним Днем народження Панасюка Миколу Олександровича – старшого майстра лісу Голованівського лісництва, який він відзначає 23 січня.

Шановний Миколо Олександровичу!

Лісівники Голованівського лісгоспу щиро і сердечно вітають Вас з днем народження! Бажаємо Вам непохитного міцного здоров’я, добробуту й процвітання, щоб Вашим постійним супутником була щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у домі панували любов, злагода та достаток.

Нехай добром наповнюється хата, достатком, щирістю і сонячним теплом. Хай буде вірних друзів в ній багато, і щастя доля огорта крилом. А весни будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося і добре серце не підкориться рокам. І щоб завжди – у будень і у свято – Вам на все добре вистачало сил!

З повагою лісівники Голованівського лісгоспу


Просмотров: 403 | Добавил: Admin | Дата: 22.01.2017

Шановні працівники лісового господарства! Вітаю вас з 98-ю річницею проголошення Соборності України.

22 січня Україна відзначає велике державне свято – День Соборності України. Саме у цей день, у далекому 1919 році возз'єдналися Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка. І хоч справжньої незалежності на той час досягти не вдалося, була виконана воля народів і досягнута домовленість українців жити в одній державі. В роки радянського тоталітарного режиму проголошення незалежності УНР і День Соборності не відзначалися. Із утвердженням влади російських більшовиків ці «контрреволюційні свята» стерли із суспільної свідомості. Однак, пам’ять про об’єднання УНР і ЗУНР в єдину Українську Державу зберігали мешканці Західної України й українська політична еміграція в країнах Європи й Америки. Офіційно ця подія святкується з 1999 року.


Просмотров: 371 | Добавил: Admin | Дата: 21.01.2017

З настанням зими стало нелегко диким тваринам, що мешкають в лісових просторах. Єгерська служба Голованівського лісгоспу не стоїть осторонь, а всіляко підтримує фауну в цих непростих погодних умовах. Підгодівля диких тварин сіном - традиційний біотехнічний захід. Крім природних кормів для підгодівлі тварин використовують жито, пшеницю, кукурудзу та ін. Також заготовляють віники із пагонів (з листками) деревно-чагарникових порід.


Просмотров: 490 | Добавил: Admin | Дата: 20.01.2017

Вже традицією стало працівниками Голованівського БК організовувати новорічні щедрування в установах селища. 13 січня працівники районного будинку культури щедрували у ДП «Голованівський лісгосп». Вони привітали всіх присутніх з Новим 2017 роком, побажали затишку та добробуту в кожній сімї, щоб 2017 рік став для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання, а потім щедро посівали на щастя, на добро та злагоду, бажаючи плідного року, наснаги у роботі, успіхів та достатку.


Просмотров: 393 | Добавил: Admin | Дата: 20.01.2017

Щасливим минулий рік став для майстра лісу Голочанського лісництва ДП «Голованівський лісгосп» Олійника Дмитра Олеговича, який у 2016-му пов’язав свою долю з Тетяною, ставши на весільний рушник - 10 вересня. Радісним минулий рік став і для родини, яка поповнилися новонародженим – 21 вересня стало радісною датою для тракториста Вільховатського лісництва Брушнецького Олександра Михайловича та його дружини Хрустальової Наталії Миколаївни робітниці на лісокультурних роботах цього ж лісництва – народилася донька Марійка.


Просмотров: 372 | Добавил: Admin | Дата: 19.01.2017

З метою удосконалення законодавства у Верховній Раді України був розроблений законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони пралісів згідно Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат» (реєстр. № 4480), який прийнятий у першому читанні 17 січня 2017 року. Основною метою прийняття цього законопроекту є виконання Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат, ратифікованої Україною 07.04.2004 р. та Протоколу про стале управління лісами до Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат, ратифікований Законом України від 16.10.2012 р. № 5432 в частині охорони пралісів.


Просмотров: 381 | Добавил: Admin | Дата: 19.01.2017

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

Вітаю Вас з найвеличнішим християнським святом Богоявленням і Хрещенням Господнім!

Дев’ятнадцятого січня наступає одне з найважливіших християнських свят – Хрещення Господнє або Богоявлення, пов’язане з основою життя – водою. В народі це свято називають Йордан, або Водохрещення – третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу. Вважається, що саме в цей день Бог приходить у світ, тим більше, що вода ще з старозавітних часів сприймалася, як основа життя.

У цей особливий, наповнений святістю день, бажаю вам гармонії, душевного умиротворення і спокою. Нехай цей святковий день стане для всіх нас знаком духовного оновлення та затвердження в свідомості кожного твердої впевненості і надії на щасливе майбутнє.

З любов’ю і сердечним теплом бажаю кожному з нас миру та злагоди, здійснення всіх надій і благих починань.

Директор ДП «Голованівський лісгосп» Костянтин Гончаренко


Просмотров: 397 | Добавил: Admin | Дата: 18.01.2017

Тридцятого грудня минулого року відбувся розіграш призів для передплатників газети «Гайворонський кур’єр». Участь в розіграші призів узяли більше двох сотень громадян, які передплатили дану газету на 12 місяців 2017 року. Кожному передплатнику згідно списку, який надала «Укрпошта», було присвоєно ігровий номер. В спеціальний барабан було поміщено відповідну кількість папірців з номерами учасників. Тиражну комісію представляли заступник міського голови Заряна Хмара та письменник, краєзнавець і журналіст, перший редактор газети «Гайворонський кур’єр» Олексій Павличук.


Просмотров: 414 | Добавил: Admin | Дата: 17.01.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія