Понедельник, 20.05.2024, 02:04
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 53 54 »

Четвертого лютого на території Гурівської сільської ради Долинського району було знайдено труп дикого кабана. Завдяки оперативному реагуванню працівників державної лісової охорони та представників Держпродспоживслужби вже на ранок 6 лютого стали відомі результати лабораторного аналізу відібраного матеріалу загиблої тварини. Вони свідчать про те, що у тварини відсутня ДНК вірусу африканської чуми свиней. Шостого лютого за результатами проведених досліджень підтверджено захворювання свійських свиней на африканську чуму в приватній садибі села Грузьке Кіровоградського району. Єгерською службою спільно з представниками лісового господарства здійснюються посилені обстеження мисливських угідь району.


Просмотров: 410 | Добавил: Admin | Дата: 07.02.2017

3 лютого 2017 року в Міністерстві аграрної політики та продовольства України під час засідання підгрупи Робочої групи з реформування лісового господарства народні депутати України, представники Мінагрополітики, Держлісагентства, бізнесу, експертного середовища та громадськості обговорили питання вдосконалення ринку деревини. Під час обговорення заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар охарактеризував теперішній стан ринку деревини та повідомив, що фахівці Держлісагентства розробили низку документів, які можуть стати базовими на шляху вдосконалення функціонування ринку деревини.


Просмотров: 345 | Добавил: Admin | Дата: 07.02.2017

Кожного року в період з 19 по 29 грудня всі державні лісогосподарські підприємства Кіровоградської області, з метою забезпечення населення новорічними ялинами та соснами організовують ярмарки. ДП «Голованівський лісгосп» організовував ярмарку 26 грудня, куди було завезено майже 500 штук лісових красунь вирощених у Вільховатському та Голованівському лісництвах. А також відвідувачам було запропоновано лісові горіхи, мед, сушені гриби, яблука, вишні, груші, варення, банні вінники, дерев’яні вироби і багато іншого.


Просмотров: 347 | Добавил: Admin | Дата: 06.02.2017

Лісовій галузі України потрібна комплексна реформа, що дозволить значно покращити ведення лісового господарства та управління в зазначеній сфері. Про це повідомила тимчасово виконуюча обов'язки Голови Держлісагентства Христина Юшкевич у Facebook. Плани реформування обговорили під час першого засідання підгрупи з інституційної реформи Робочої групи з реформування лісового господарства, яке відбулося в Міністерстві аграрної політики та продовольства України під головуванням Першого заступника Міністра Максима Мартинюка.


Просмотров: 372 | Добавил: Admin | Дата: 06.02.2017

31 січня відбулося засідання колегії Кіровоградського облуправління лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління Наталії Ревенко. В засіданні колегії взяли участь керівники та головні спеціалісти лісогосподарських підприємств, лісничі та голови профкомів.


Просмотров: 449 | Добавил: Admin | Дата: 03.02.2017

2 лютого 2017 року відбулася зустріч т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христини Юшкевич з керівником сектору сільського господарства Представництва ЄС в Україні Крістіаном Бен Хеллом та керівником проекту ЄС щодо підтримки впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні Джоном Мілзом. Під час зустрічі сторони обговорили шляхи співпраці, зокрема, в питанні реформування лісового господарства України. «На сьогодні в Україні започатковується комплексна реформа лісового господарства, яка покликана забезпечити розвиток галузі. Вона включатиме декілька основних напрямів.


Просмотров: 364 | Добавил: Admin | Дата: 03.02.2017

Триває зима. Все навкруги вкрите снігом. Завмерли трави, кущі і дерева. Під сніговим покривалом зачаїлися тваринні істоти, а наші друзі птахи по сніговому килиму мандрують в пошуках їжі. Птахи сильно страждають взимку від холоду і голоду. Крижаний вітер гуляє, носиться між будинками і деревами, забирається і під пух і пір'ячко. Не всидіти маленьким пташкам ні на землі, ні на гілці: все покрито снігом, холонуть лапки. Треба стрибати, літати, щоб як-небудь зігрітися. Ох, як важко їм це дається! Шукають вони, де б сховатися від холоду, від страшного зимового вітру.


Просмотров: 789 | Добавил: Admin | Дата: 30.01.2017

Державне агентство лісових ресурсів України підготувало проект спільного наказу Мінагрополітики та Мінприроди, який передбачає суттєве збільшення такс для обчислення розміру відшкодування збитків, завданих унаслідок порушення законодавства в галузі мисливського господарства та полювання. Про це повідомила т.в.о. Голови Держлісагентства Христина Юшкевич на своїй сторінці у Facebook.


Просмотров: 354 | Добавил: Admin | Дата: 29.01.2017

​Одним із головних обов’язків працівників державної лісової охорони є охорона лісу від лісопорушень. Одним із найпоширених лісопорушень, які вчиняє населення є самовільна рубка дерев. Однією з основних причин цього явища вважається низький рівень соціального забезпечення населення. Керуючись лісовим законодавством, державна лісова охорона постійно здійснює контроль за станом ведення лісового господарства в лісовому фонді. Працівники лісництв, насамперед лісничі, їх помічники і майстри лісу є службовими особами.


Просмотров: 802 | Добавил: Admin | Дата: 26.01.2017

Вітаємо з ювілеєм!

Щиро вітаємо з 30-літнім ювілейним Днем народження  Безверхнього Віктора Сергійовича – адміністратора системи апарату управління, який він святкує 25 січня.

Шановний Віктор Сергійович!

Лісівники Голованівського лісгоспу щиро і сердечно вітають Вас з днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру, процвітання, успіхів великих у роботі, й побільше творчих Вам натхнень. Нехай життя дарує Вам лише приємні події.

Бажаємо Вам миру і світлої долі,

запалу, енергії, сили доволі.

Творчого вогнику, віри й наснаги,

щедрості серця, людської поваги.

На довгих стежинах

Вашої ниви будьте завжди

Ви здорові й щасливі!

Нехай Вам завжди посміхається доля,

Несуть тільки радість з собою роки,

Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи,

Хай збудуться мрії, бажання й думки.


Просмотров: 378 | Добавил: Admin | Дата: 25.01.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 205
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія