Среда, 08.05.2024, 23:53
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 53 54 »

20-те люте 2014 року стало переломною подією віри у світле майбутнє та надії, яка супроводжує нас, надії на краще для всього українського народу. 20 лютого ми з вами схиляємо голови в пам'ять про тих, хто віддали своє життя за європейське майбутнє України, вшановуємо подвиг учасників Революції гідності, яких об’єднала палка любов до Батьківщини, героїчна боротьба за права і свободи наших громадян. За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість.


Просмотров: 383 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

В середу, 15 лютого, в Україні відзначався день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Наші воїни-інтернаціоналісти виконували миротворчу місію не в одній «гарячій точці». Але найтривалішою і найболючішою для нашого народу була десятирічна війна в Афганістані. Через афганську війну пройшло близько 160 тисяч українців. Багато з них не повернулись.


Просмотров: 389 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

Щиро вітаємо з 50-річним ювілейним Днем народження Шарлович Ларису Митрофанівну– інженера з лісових культур ДП «Голованівський лісгосп», який вона святкує 19 лютого.

Шановна Ларисо Митрофанівно!

Лісівники Голованівського лісгоспу щиро і сердечно вітають Вас з днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, жіночого щастя, оптимізму, сонячних та насичених добром днів, здійснення заповітних надій і мрій! Хай злагода й достаток завжди будуть у Вашому домі, а все заплановане вдається!


Просмотров: 465 | Добавил: Admin | Дата: 17.02.2017

15 лютого для всіх нас є днем пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, днем вшанування усіх наших полеглих побратимів. Та війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих. У збройних конфліктах на чужій землі воїни-інтернаціоналісти гідно виконали свій обов’язок, виявили найвищі моральні якості – особистий героїзм, толерантність та милосердя, чим заслужили визнання і вдячність багатьох народів світу.


Просмотров: 350 | Добавил: Admin | Дата: 15.02.2017

21 лютого 2017 року Кіровоградська аграрна біржа буде проводити загальний аукціон з продажу необробленої деревини заготівлі ІI кварталу 2017 року, з метою забезпечення виробничих потреб деревообробної галузі держави в деревній сировині, та на виконання «Положення про організацію та проведення аукціонів з продажу необробленої деревини» затвердженого наказом Держкомлісгоспу №42 від 19лютого 2007р. Аукціон відбудеться за адресою м. Кропивницький, вул. Тімірязєва 76, 5-й поверх. Власниками активів є держлісгоспи Кіровоградської області.


Просмотров: 425 | Добавил: Admin | Дата: 14.02.2017

13 лютого у приміщені Держлісагентства, представники асоціацій деревообробних підприємств, бірж, бізнесу та громадськості обговорили проект постанови Кабінету Міністрів України про затвердження Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених. Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар повідомив, що Держлісагенство зацікавлене максимально врахувати пропозиції деревообробників та громадськості у проекті Положення, а кінцевий документ буде представлений під час засідання Робочої групи з питання реформування підходів до управління лісовими ресурсами. Під час обговорення учасники наради загалом підтримали проект Положення та надали свої пропозиції до нього.


Просмотров: 384 | Добавил: Admin | Дата: 14.02.2017

В зв’язку з зареєстрованим у с. Долинівка Гайворонського району випадку сказу серед тварин (рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Гайворонській районній державній адміністрації з 06.02.2017 року введені карантинні обмеження по даному захворюванню), надаємо інформацію для жителів з метою попередження розповсюдження хвороби! Сказ – гостра вірусна хвороба, яка виникає після укусу інфікованою твариною, характеризується розвитком тяжкого енцефаліту. Джерелом інфекції є переважно собаки, вовки, лисиці, коти.


Просмотров: 400 | Добавил: Admin | Дата: 13.02.2017

З нагоди Міжнародного дня лісу, Національне представництво FSC в Україні за сприяння громадської спілки «Асоціація відповідальних лісопромислових підприємств України» з 15 лютого по 15 березня проводить конкурс малюнків «Ліси поруч з нами». Запрошуємо учнівську молодь всієї України взяти участь в конкурсі. Мета конкурсу: Формування свідомої позиції молоді щодо питань відповідального лісогосподарювання, турботливого відношення до лісів України, а також популяризація сталого способу життя та користування лісовими продуктами.


Просмотров: 467 | Добавил: Admin | Дата: 13.02.2017

З настанням зимового пероду диким тваринам, що мешкають у лісових просторах, стає нелегко добувати собі корми. Тому єгерська служба ДП «Голованівське лісове господарство» щороку підтримує фауну в цих непростих погодних умовах. У розмові з кореспондентом нашої газети мисливствознавець підприємства Тарас Стригун зазначив, що підгодівля диких тварин сіном - традиційний біотехнічний захід. Крім природних кормів для підгодівлі тварин тут використовують жито, пшеницю, кукурудзу.


Просмотров: 347 | Добавил: Admin | Дата: 08.02.2017

За зміни до деяких законодавчих актів щодо імплементації європейських екологічних норм про охорону середовища рідкісних видів тварин і рослин №2604 проголосували 254 депутати. За забруднення лісів штраф зріс із 5-10 до 25-50 неоподаткованих мінімумів. За порушення правил пожежної безпеки в лісах штрафи для громадян збільшені з 1-3 неоподатковуваних мінімумів до 5-15. Якщо необережне поводження з вогнем призведе до пожежі, українці матимуть заплатити штраф для у розмірі 15-50 неоподаткованих мінімумів. Підприємство, яке працює без обладнання, що зменшує шкідливий вплив на ліси, штраф збільшиться із 3-7 неоподаткованих мінімумів до 15-35.

За матеріалами: Українська правда


Просмотров: 415 | Добавил: Admin | Дата: 08.02.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія