Четверг, 09.05.2024, 01:44
Приветствую Вас Гость | RSS

Голованівський лісгосп

Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 »

З 21 березня 2017 року, у Міжнародний день лісів, Державне агентство лісових ресурсів розпочинає акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». Про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook т. в. о. Голови Держлісагентства Христина Юшкевич. Вона закликала всіх небайдужих долучитися до відновлення українських лісів. «Всі бажаючі можуть долучитися до посадки лісу разом з лісівниками. Я вже доручила обласним управлінням готуватися до акції», - повідомила т. в. о. Голови відомства. Христина Юшкевич підкреслила, що садіння лісу виховує культуру бережливого ставлення до природи, особливо, коли до посадки лісу долучаються цілі родини, учні шкіл та студентство.


Просмотров: 431 | Добавил: Admin | Дата: 06.03.2017

Сьогодні 3 березня відзначається Всесвітній день дикої природи. 20 грудня 2013 року шістдесят восьма сесія Генеральної Асамблеї ООН проголосила 3 березня – днем прийняття Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої флори і фауни, що перебувають під загрозою зникнення – Всесвітнім днем дикої природи. Прийнявши резолюцію, яка проголошує 3 березня Всесвітнім днем дикої природи, 193 члена Генеральної Асамблеї ООН в черговий раз підкреслили цінність для людства дикої природи та усіх її мешканців. Цей День покликаний нагадати нам про необхідність активізації боротьби зі злочинами проти дикої природи, привернути увагу до проблеми браконьєрства, що має далекосяжні екологічні, економічні та соціальні наслідки.


Просмотров: 462 | Добавил: Admin | Дата: 03.03.2017

Чотири підрозділи ДП «Голованівський лісгосп» планують здійснити заходи з лісовідновлення на площі 90,2 га: Голованівське лісництво – 23,6 га; Голочанське лісництво – 20,4 га; Вільховатське лісництво – 28,8 га; Вільшанське лісництво – 14,7 га. Шляхом збереження та сприяння природному поновленню буде відновлено 7 га державного лісового фонду у Вільховатському лісництві. Буде створено плантацій новорічних ялин на площі – 2 га: Голованівське лісництво – 0,5 га; Голочанське лісництво – 0,5 га; Вільховатське лісництво – 0,5 га; Вільшанське лісництво – 0,5 га. Для проведення лісокультурної кампанії у 2017 році планують використати 830 тис.шт. стандартних сіянців.


Просмотров: 324 | Добавил: Admin | Дата: 28.02.2017

З метою поліпшення якісного складу лісів, їх оздоровлення, посилення захисних властивостей, ДП «Голованівський лісгосп» проводяться лісогосподарські заходи (рубки догляду за лісом, санітарні рубки, лісовідновні рубки в деревостанах, що втрачають захисні, водоохоронні та інші корисні властивості, рубки, пов’язані з реконструкцією малоцінних молодняків і похідних деревостанів, рубки переформування, ландшафтні рубки тощо). Проведення рубок формування та оздоровлення лісів спрямоване виключно на підвищення стійкості та продуктивності деревостанів, збереження біорізноманіття лісів, їх оздоровлення і посилення захисних, санітарно-гігієнічних, оздоровчих функцій.


Просмотров: 334 | Добавил: Admin | Дата: 27.02.2017

Щорічно на початку року протягом січня місяця користувачі мисливських угідь ДП «Голованівський лісгосп» проводять облік диких мисливських тварин з метою розробки заходів по охороні і регулюванню тварин. Цей рік не став винятком. Працівники державної лісової охорони та єгерська служба користувачів мисливських угідь у період з 24 січня по 26 січня провели таксацію – облік мисливських тварин. Облік тварин проводили методом шумового прогону пробних ділянок, а також проводили спостереження та візуальні обстеження на підгодівельних майданчиках. Такі методи дали змогу більш точно визначити чисельність мисливських тварин та місця їх перебування на території господарств.


Просмотров: 392 | Добавил: Admin | Дата: 27.02.2017

Щиро вітаємо з Днем народження Ревенко Наталію Олександрівну– начальника Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, який вона святкує 25 лютого.

Шановна Наталія Олександрівна!

Колектив ДП «Голованівське лісове господарство» щиро і сердечно вітає Вас з днем народження! Нехай щастить Вам у всіх намірах та задумах. Духовних Вам злетів, невичерпної життєвої енергії, плідної праці, сімейного благополуччя, достойної шани від колег!


Просмотров: 667 | Добавил: Admin | Дата: 25.02.2017

Людина та її здоров’я – найбільша цінність. Сьогодні неможливо успішно вирішувати питання розвитку виробництва без безпечних методів організації праці, без усвідомлення нерозривності технології і безпеки праці. Голованівський лісгосп докладає максимум зусиль для збереження здоров’я та працездатності працівників в процесі праці. Проблеми створення безпечних умов праці, профілактики виробничого травматизму є важливими на даному підприємстві, тому, згідно наказу ДП «Голованівський лісгосп» «Про проведення курсового навчання по охороні праці робітників, службовців та ІТП» у січні - лютому ц.р. у всіх підрозділах Голованівського лісгоспу були проведені курсові навчання з охорони праці.


Просмотров: 391 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2017

21 лютого Кіровоградська аграрна біржа провела загальний аукціон з продажу необробленої деревини заготівлі ІІ кварталу 2017 року лісовими господарствами області. Усього на продаж було запропоновано 8800 куб. м. деревини із них 1500 куб. м. виставив Голованівський лісгосп – це пиловник дубовий та ясеневий, техсировина дубова та ясенева. Попит на лісопродукцію зростає, про це свідчить зростання ціни. За результатами аукціону ДП «Голованівський лісгосп» реалізував 1500 куб. м. деревини, що становить 100% від виставленого.


Просмотров: 386 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2017

17 лютого директор ДП «Голованівський лісгосп» Костянтин Гончаренко провів чергову нараду з нагальних питан . У нараді взяли участь головні спеціалісти лісгоспу, лісничі. Під час засідання, учасники наради, розглянули ряд надзвичайно важливих тем, зокрема, що з 1 січня 2017 р. відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 р. № 1700-VII. розпочинається другий етап електронного декларування. З 1 січня до 31 березня 2017 р. електронні декларації подають директори держпідприємств лісового господарства, їх заступники, працівники державної лісової охорони, керівники структурних підрозділів (начальники цехів, завідувачі складами, магазинами, майстернями), їх заступники, особи, що керують ділянками робіт (майстри, виконроби, бригадири).


Просмотров: 362 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

Одним із головних обов’язків працівників Вільховатського лісництва є охорона лісу від лісопорушень. Одним із найпоширених лісопорушень, які вчиняє населення є самовільна рубка дерев. Однією з основних причин цього явища вважається низький рівень соціального забезпечення населення. Лісничий, його помічник і майстри лісу є службовими особами, які здійснюють щоденний контроль за охороною та збереженням лісів, безпосередньо виявляють лісопорушення та складають відповідні документи для притягнення правопорушників до відповідальності, в т.ч. і до матеріальної.


Просмотров: 532 | Добавил: Admin | Дата: 20.02.2017

Курс валют
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Голованевске
Опитування
Оцените наш сайт
Всего ответов: 204
Статистика
WoodEx Rambler's Top100 Яндекс цитирования Все про Тендеры ! Урядова гаряча лінія